MUDr. Petra Uríková: Měkoučké dušené hovězí se zeleninou ("tokáň") s řepou osmahnutou na olivovém oleji a čerstvým pórkem.

Jídlo, které Vám dodá spoustu energie a díky množství zeleniny po něm nepůjdete spát, ale budete se cítit sytí a svěží. Ideální pro všechny hodně unavené a uzimené.

Dlouho dušené hovězí dodá spoustu čchi (energie) a podpoří Slezinu.
Dušená zelenina (hrášek, mrkev, domácí dušená rajčata) léčí každou nerovnováhu Sleziny.
Červená řepa podpoří Oheň - zahřeje - a zároveň jsou sladkou chutí vyhovuje Slezině (i jako Oheň - matka Země).
Čerstvý pórek pro dodání zelené barvy, pikantní chuti a něco čerstvého pro jarní Játra.

MUDr. Petra Uríková - mudr-urikova.com
cz
Dušené hovězí se zeleninou, řepou na olivovém oleji a pórkem
Dušené hovězí se zeleninou, řepou na olivovém oleji a pórkem