MUDr. Petra Uríková: Dušená mrkvička s fazolkami, vařeným masem z vepřového kolene a knedlíkem z ovesných vloček.

Klasika ze školní jídelny? Ano, ale když mléka dáte jen trošku a mouku nahradíte celozrnnou, je to chutné jídlo, které vyhovuje Slezině a tudíž i Vám. Když trvale posilujete Slezinu, přejdou Vás i chutě na sladké a i když to zní neuvěřitelně, na tabulky čokolády zapomenete.
Jedno z mála jídel, ve kterých ještě používám mléko, i když v omezené míře, tady hlavně kvůli konzistenci.

Tepelně upravená zelenina, celozrnná mouka, vařené maso, knedlík z ovesných vloček pro Slezinu.

MUDr. Petra Uríková - mudr-urikova.com
cz
Dušená mrkvička s fazolkami, vařeným masem z vepřového kolene a knedlíkem z ovesných vloček
Dušená mrkvička s fazolkami, vařeným masem z vepřového kolene a knedlíkem z ovesných vloček