MUDr. Petra Uríková: Bulgur s pórkem a žampiony
Rychlá jarní snídaně, oběd, či večeře. Bulgur je předvařená nalámaná celozrnná pšenice. Pšenice je obilovina obzvlášť vhodná na jaře, vše celozrnné vařené vždy potěší Slezinu a díky předvaření má bulgur rychlou přípravu. Stačí jej povařit v 3x větším množství vody 12 minut a je hotovo.

Za tu dobu si také stihněte na pánvi připravit pórek a žampiony rychle osmahnuté na olivovém oleji. Pak už stačí jen smíchat, posypat čerstvým pórkem a vychutnat v kteroukoli denní dobu. Vaše tělo to ocení mnohem víc než chleba se sýrem a příprava je jen asi o 10 minut delší.

Bulgur, olivový olej, tepelně upravený pórek a žampiony pro Slezinu.
Bulgur, čerstvý pórek pro Játra.
Čerstvý pórek pro Plíce.
Sůl pro Ledviny.

MUDr. Petra Uríková - mudr-urikova.com
cz
Bulgur s pórkem a žampiony
Bulgur s pórkem a žampiony