MUDr. Petr Hoffmann: Potraviny povahy neutrální

Ančovičky, Arašídy, Arónie,

Batáty, Bob obecný, Borůvky, Brambory,

Candát, Chobotnice, Chřest zelený, Cizrna, Cukr bílý, Čočka, Čočka červená, Čočka zelená,

Fazole adzuki, Fazole bílé, Fazole černé, Fazole červené, Fazole mungo, Feta sýr, Fíky,

Ginkgo,

Hlíva ústřičná, Holoubě, Hrách žlutý, Hrášek, Hřib pravý, Humr, Husa,

Játra hovězí, Játra slepičí, Javorový sirup, Jogurt ovčí,

Kapr, Káva obilná (carro kafe), Kedlubny, Kokos, Kopřiva, Křepelka, Krůta, Kukuřice, Kuskus, Kustovnice,

Lékořice, Levandule, Losos,

Makrela, Maliny, Mandarinky, Mandle, Máslo, Máslo arašídové, Med, Miso, Mléko kokosové, Mléko kravské, Mléko mateřské, Mléko ovčí, Morek (z kostí), Mrkev, Mungo fazole,

Okoun, Olej arašídový, Olej bodlákový, Olej kukuřičný, Olej lněný, Olej olivový, Olej řepkový, Olej sezamový, Olej slunečnicový, Olej sójový, Olivy černé, Olivy zelené, Ořechy burské, Ořechy kešu, Ořechy lískové, Ořechy para, Ostropestřec, Ostružiny, Oves, Papája, Pastiňák, Perlička, Pistácie, Platýz, Pohanka,

Quinoa,

Řepa červená, Rozinky, Rýže Basmati, Rýže divoká, Rýže hnědá,

Sádlo vepřové, Sardele, Sardinky, Semínka dýňová, Semínka lněná, Semínka slunečnicová, Sezam černý, Sleď, Slepice, Slzovka, Sója, Sója černá, Sója zelená a žlutá, Sójová omáčka Tamari, Sójové klíčky, Srnčí, Sýr feta, Sýr kravský, Šafrán, Šalvěj, Šitake, Špalda, Šproty, Švestky,

Treska, Třezalka, Tuk kokosový, Tuňák,

Vejce - bílek, Vejce - žloutek, Vepřové, Víno hroznové, Voda,

Zakysaná smetana, Zelí bílé, Zelí červené, Zelí kyselé, Žito
cz
Potraviny - povaha neutrální
Potraviny - povaha neutrální