Tcm-cs.com na Facebooku: Vývar z kostí a ze zeleniny

Dotaz LB: Dobrý večer, viete mi prosím poradiť recept na extra silný vývar z kostí a zeleniny?


Odpověď  AKV: Dělám v pomalém hrnci 12 až 20 hodin a to je potom vývar...

Odpověď AB: Nejdříve v troubě opéct kosti, pak dát do hrnce do studené vody, nechat přijít k varu, sebrat pěnu, přidat koření, osolit, kořenovou zeleninu klidně ve velkých kusech, je tam kvůli chuti, cibuli sundat jen tu vrchní slupku a nechat "táhnout" přes noc.

Odpověď MF: Dělám buď v papiňáku 4hodiny,nebo v pomalém hrnci 8h. Dejte kosti, maso, mrkev, petržel, celer, cibuli, česnek, žampiony, Jidášovo ucho, si také, já dávám ještě bylinky čínské, fu ling, dang gui, dang shen, shu di huang, bai zhu, po vyvaření scedíme, maso pokrajím a Jidášovo ucho taky, jinak vše vyhodím, do vývaru dám čerstvou zeleninu na deset minut povaříme a je hotovo. Můžete dát nahoru petrželku nebo pažitku.

Dotaz nebo odpověď uživatelů z Facebook.com | Tradiční čínská medicína | ☯ Tcm-cs.com
cz
Vývar z kostí a ze zeleniny
Vývar z kostí a ze zeleniny