MUDr. Petra Uríková: Hrachová kaše s čerstvými bylinkami a opečenou slaninou

Včera bylo opravdu zima a nevlídno, tak přišlo vhod toto jídlo posilující především Ledviny. Chlad nejvíc vadí Ledvinám, takže když je zima, je třeba Ledviny zahřívat. Tato kaše je ozvláštněná čerstvými bylinkami a vařenou brokolicí, aby v jídle bylo schováno i trochu jara.

Vařený žlutý hrách, opečená slanina pro Ledviny.
Osmažená cibulka s celerem pro Slezinu.
Brokolice, čerstvý tymián, petrželka, majoránka pro Játra.
Tymián pro Srdce.

MUDr. Petra Uríková - mudr-urikova.com
cz
Hrachová kaše s čerstvými bylinkami a opečenou slaninou
Hrachová kaše s čerstvými bylinkami a opečenou slaninou