MUDr. Petra Uríková: Hovězí roštěná s kopřivovou omáčkou a pažitkovými brambory

Uvařit kopřivovou omáčku trvá asi 5 minut, ozvláštní Váš jídelníček, použijete čerstvou surovinu (zdarma;) třeba místo mraženého špenátu a pokud ji správně ochutíte, chutí se špenátu velmi podobá.
Hovězí roštěná dodá tělu teplo a prospěje Slezině. Pažitka pomůže k lepší stravitelnosti brambor.

Brambory, hovězí roštěná pro Slezinu.
Kopřivy, zakysaná smetana, pažitka pro Játra.
Kopřivy pro Srdce.
Česnek pro Plíce.
Troška soli pro Ledviny.

MUDr. Petra Uríková - mudr-urikova.com
cz
Hovězí roštěná s kopřivovou omáčkou a pažitkovými brambory
Hovězí roštěná s kopřivovou omáčkou a pažitkovými brambory